Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростен лост
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеБоксерът няма жила, доколкото си спомням от 33
sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
За 33 не зная, боксерът на 145/146 е с жила, като при това жилото осигуряващо придвижване напред/назад, стои доста ниско. Накрайникът на жилото също може да доведе до подобен ефект, ако е изкривен малко.
п.п. Не видях че има и втора страница. Извинявам се.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 11:46.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЗа 33 не зная, боксерът на 145/146 е с жила, като при това жилото осигуряващо придвижване напред/назад, стои доста ниско. Накрайникът на жилото също може да доведе до подобен ефект, ако е изкривен малко.
п.п. Не видях че има и втора страница. Извинявам се.
Comment
-
Ос е материално тяло или въобръжаема точка, околу което/която нещо се върти. Разбрах какво ми казваш, само защото съм виждал подобен привод. Да, има детаили и възли, на които е трудно да се даде определение. Но ако заместваме определения и термини, никога няма да се разберемАрфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНа мен лостът на скоростите на 33 директно се закачаще на един накраиник, излизаш от скоростната кутия (ос да я кажем) и той го дърпаше и въртеше. Нямаше никакви жила и онзи щифт беше голям проблемsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОс е материално тяло или въобръжаема точка, околу което/която нещо се върти. Разбрах какво ми казваш, само защото съм виждал подобен привод. Да, има детаили и възли, на които е трудно да се даде определение. Но ако заместваме определения и термини, никога няма да се разберем
Comment
-
Първоначално публикувано от Slayer. Покажи съобщениеКолега, от Пловдив съм. Има ли някакъв начин да го оправя сам?
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=20035
Comment
Comment